Kartat ja reittioppaat

Kartat pyöräretkeilyyn

Kirjakaupoista ja monista kirjastoistakin löytyy karttasarja nimeltä Fillari GT. Sarjassa Suomi on jaettu kuuteen karttalehteen, jotka yhteensä kattavat koko Suomen. Fillari GT karttoihin on merkitty valtakunnalliset pyöräreitit sekä paljon muita pyöräilijälle käyttökelpoisia reittejä. Tampereen seutu jää kahden kartan reunalle, eli Fillari GT2 näyttää Tampereen länsipuolta ja GT3 itäpuolta, mutta itään Orivedelle asti näyttää ja parhaiten Tampereen seudulla pyöräilevälle sopii Fillari GT2. Sarja on korvautumassa Retkeily GT -kartalla, jossa etelä-Suomi on yhdellä kartalla. Molempia karttoja voi hankkia esim. Karttakeskuksesta.

Tampereen pyöräilykartat

Muita pyöräilykarttoja on ilmaiseksi jaettava Tampereen seudun pyöräilykartta ja Tampereen pyöräilykartta. Tampereen polkupyöräilijät ry on ollut mukana päivittämässä karttaa. Molempia karttoja saa ilmaiseksi mm. GoTampereen matkailuneuvonnasta rautatieasemalta ja Palvelupiste Frenckellistä.

Tampereen kaupungin sivut kävelystä ja pyöräilystä tarjoavat ajantasaisimman tiedon pyöräilykartoista.

Reittiopas

Tampereen joukkoliikenteen sivuilta löytyy myös kaupungin kevyen liikenteen reittiopas.

2 Replies to “Kartat ja reittioppaat”

  1. When my sister was diagnosed with cancer in 1989, her doctor told her that the cancer had probably been in her system for 10 years. By the time cancer’s diagnosed, it’s usually been around for quite a while.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.