Huippulaukkuja -ja tarakoita edullisesti

ortlieb_kuvaTAPOn jäsenillä on nyt loistava mahdollisuus hankkia kunnon varusteet kesän pyöräretkille yhteistilauksella! Tarjolla on Ortliebin huippulaadukkaita pyörälaukkuja ja muita tuotteita sekä Tubuksen ja Racktimen tavaratelineitä.

Ortliebin tuotteet ovat mainioita arkikäyttöön, pyöräretkille tai vaikkapa remonttitarpeiden roudaukseen. Ortliebin tuotteilla on viiden vuoden takuu ja maahantuojalta löytyy monipuolinen valikoima varaosia sekä paikkaustarpeita laukkuihin. TAPOn jäsenet saavat tuotteet -15 % alennuksella maahantuojan normihinnoista. Tuotteet ja normaalihinnat löydät tästä listasta.
Tuotteisiin voi tutustua parhaiten Ortliebin sivuilla

Samassa yhteydessä on mahdollista hankkia maahantuojan varastossa olevia Tubuksen ja Racktimen tavaratelineitä ja muita tarvikkeita. Näistä tuotteista on luvassa 10 prosentin alennus. Tubuksen ja Racktimen hinnastot.

Tee tilauksesi maanantaihin 23.6. klo 22 mennessä tällä lomakkeella! Tilatut tuotteet ovat viikon sisällä Tampereella.

3 kommenttia

 • jari eerola sanoo:

  Listanne polkupyöräkorjaamoista ei ole ajan tasalla. Olisi muuten kiva jos niitä voisi suositella tai antaa kommenttia liikkeiden toiminnasta.

 • admin sanoo:

  Moi,
  pistetään listaus päivitykseen kun ehditään. Resurssit on meillä viestinnässä juuri nyt aika rajalliset. Fillarihuoltojen arviointi on aika henkilöriippuvaista hommaa. Ehkä TripAdvisor -henkinen joukkoistettu arviointi toimisi parhaiten, mutta yhden kaupungin liikkeiden kohdalla siinä on ongelma se, ettei arvioitsijoita ole ehkä riittävästi. Yksi vaihtoehto olisi tarjota arviointimahdollisuutta vain TAPOn jäsenille ja julkaista nämä tiedot.
  TAPOn on taas järjestönä kovin hankalaa sanoa mikä liike on hyvä ja mikä huono. Jäsenkortin takana löytyy kahden TAPOlaisia erityisen hyvin palvelevan liikkeen logot: Active Bike Teiskontiellä ja Sportax Lapintiellä. Mutta toki kaupungista löytyy näiden lisäksi muitakin asiansa osaavia pyörähuoltoja.
  Hyviä ehdotuksia huoltojen rankkaamiseen otetaan vastaan! Ja innokkaita tekijöitä homman tekemiseen :)
  -Matti

 • Koistinen sanoo:

  Nyt on listaus päivitetty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.