Category Archives: Kokoukset

Pyöräilyviikko

Tampereen Pyöräilyviikon ohjelmassa on mm. pyöräretkiä ja -lenkkejä, pyöräparaati, pyöränkorjauspajoja, fillarikoulu, aamiaista työmatkapyöräilijöille sekä äitienpäivän piknik. Tule mukaan!   Pyöräilyviikon alustava ohjelma (päivitetty 4.5.) alla. Tarkista lopullinen tilanne Pyöräilyviikon sivuilta tai Facebookista!   6.5. lauantai 10.00 Kaupin Kanuunoiden vakiolenkki, lähtö Mustalahden satamasta 12.00 Sinkkulenkki, lähtö Lamminpään hiihtomajalta, Velodromintie 45 13.00 Pyöräparaati, lähtö Hämeenpuistosta Metson edustalta 13.00 Käpylän […]

Vuosikokoukseen ohjelmanmuutos

Le Prince -polkupyöriä valmistava Joonas Berggren on sairastunut, eikä hän pääse kertomaan työstään. Korvaavana ohjelmanumerona vuosikokouksessa Matti Koistinen kertoo TAPOn tekemän pyöräteiden talvikunnossapitokyselyn tuloksia. Vuosikokous pidetään torstaina 7.3. klo 17 Ravintola Plevnan Mallaskabinetissa.

Tapon kokous 7.2.

Tapon hallituksen kokous on 7.2. klo 17 Ravintola 931:ssä Kehräsaaressa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Asialistalla on ainakin maaliskuun vuosikokous ja 11.-18.5. järjestettävä pyöräilyviikko, jonka päätapahtuma on tänä vuonna Tampereella. TAPOn on myös kasaamassa omaa porukkaa edistämään lapsien ja lapsiperheiden pyöräilyä. Jos koet lasten pyöräilyn itsellesi tärkeäksi, niin tervetuloa kokoukseen kertomaan mielipiteesi!

Hallituksen kokous torstaina 22.11.

TAPOn hallitus kokoustaa 22.11. klo 17 Ravintola 931:ssä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita paikalle! Kokouksen jälkeen käydään läpi tuoreimmat katusuunnitelmat ja muotoillaan niistä palautteet kaupungille.

Seuraava kokous 8.10. klo 18

Tapon hallitus kokoustaa seuraavan kerran maanantaina 8.10. klo 18. Paikkana on Ravintola 931 Kehräsaaressa. Kokoukset ovat avoimia kaikille, joten tervetuloa tekemään Tampereesta hyvän pyöräilyn kaupunkia! Ravintola 931:stä löytää myös TAPOn työkalupakin, jota jäsenet voivat lainata ilmaiseksi voimassaolevalla jäsenkortilla.