Pyöräilyviikko 2022

Tampereen pyöräilyviikko 6.5.-15.5.2022

“Jokaisella on oikeus turvalliseen pyöräilyyn” on tämän vuoden Tampereen pyöräilyviikon pääteema. Teema kiinnittää huomiota niihin olosuhteisiin, jotka vaikuttavat pyöräilyn turvallisuuteen ja pyöräilyinnokkuuteen. Nyt on hyvä hetki rohkaista jokaista hyppäämään pyörän selkään ja lähteä polkemaan rennolla fiiliksellä.

Pyöräilyviikko on osa kansallista Pyöräilykuntien verkoston toimintaa. Pyöräilyviikon toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä Ekokumppanit Oy:n, Tampereen polkupyöräilijät Ry:n ja pyöräilyseura Kaupin Kanuunoiden kanssa.

Pyöräilyviikon tapahtumia: 

La 7.5. Pyörä kuntoon -päivä

Pyörä kesäkuntoon -tapahtuma, klo 11-14, Laikun Lava

Pyöräilyviikon avaistapahtuma, jossa TaPo myös esittelemässä pyöräilytarvikkeita.

Su 8.5. Perhepyöräilypäivä

Perhepyöräilysuunnistus kutsuu perheet pyörien selkään ja tutustumaan Tampereen kaupungin lähikohteisiin. Koko perheen ulkoilutapahtumassa pääsee kiertämään perheen pienimpien suosikkikohteita, kuten leikkipuistoja ja puistoja. Kierroksen pyöräileville perheen pienimmille on luvassa pieni palkinto. 

Ti 10. 5 Pyörällä töihin -päiväTyömatkapyöräilijän aamiainen, klo 7-9, Laikun lava

Sadalle ensimmäiselle fillaroijalle on tarjolla ilmainen pyöräilijöiden aamupala. 

Pe 13.5. Pyörällä kauppaan -päivä

Tule testaamaan laatikkopyörää eli TaPon taakkapyörää perjantaina pyörällä kauppaan -päivänä. 

La 14.5. Pyörämatkailupäivä

Mun maisemareitti – Pyhäjärven kierros. 

Tampereen Pyöräilyviikon kunniaksi, kutsumme KAIKKI mukaan tälle upealle rantoja mukailevalle kauniille Maisemareitille. Aloita mistä suunnasta tai kohdasta vaan ja etene vapaasti omaan tahtiin. Pyöräile koko lenkki (n. 30 km) tai tee vaikka perheesi kanssa pisto osalle reitistöä.  TaPo mukana tapahtumassa Arboretumissa.

Teemapäivien ohjelmat tarkentuvat lähempänä pyöräilyviikkoa, seuraa päivityksiä ja lue lisää Tampereen pyöräilyviikon nettisivuilta ja muista seurata myös FB-sivun tapahtumia.  

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: